Våra medarbetare

House of Sweden är ett litet och familjärt byggföretag. Det gör att vår kontakt blir personlig och att vi har möjlighet att lyssna på dig och dina frågor när du går i husdrömmar. Tillsammans har vi mer än 60 års erfarenhet inom byggbranschen och vi har ett brett nätverk av underleverantörer. Vi hjälper dig genom hela processen, från arkitektkontakt till färdigställandet av ditt drömhus.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss eller har några frågor!

Amadeus Tornerot
Ägare & projektledare
0736-767 003
amadeus(@)house-of-sweden.se

Jag är utbildad snickare, tredje generationen, med elva års erfarenhet av byggbranschen. Jag har arbetat både i Sverige och i Schweiz.

Det som fascinerar mig är skapandet, att från ingenting bygga ett fullt fungerande hem. För mig är detaljerna viktiga, att komma på smarta lösningar och att kunna se tredimensionellt. Jag är idésprutan i företaget.

Amadeus Tornerot

Martin Karlsson
Ägare & projektledare
0733-36 65 11
martin(@)house-of-sweden.se

Amadeus och jag träffades i skolan när vi utbildade oss till snickare och vi har arbetat tillsammans ända sedan dess. Vi har gjort allt från att bygga biografer i Sverige till att bygga lyxhus i Schweiz. Jag brinner för att leda projekt och tycker mycket om att ha kontakt med kunder och leverantörer. Som person är jag lugn och eftertänksam och det tror jag kan vara en fördel.

Martin Karlsson

Jörgen Tornerot
Ägare & projektledare
0707-47 19 61
jorgen(@)house-of-sweden.se

Jag är andra generationens snickare och tekniskt utbildad. Jag har 40 års erfarenhet av byggbranschen och har haft eget företag sedan 1989. Under åren har jag jobbat i både Tyskland och Danmark. Jag är Bas U vilket bland annat innebär att jag ser till att underleverantörer följer arbetsmiljöreglerna på arbetsplatsen och samordnar arbetet så att vi kan förebygga risker. Jag delar gärna med mig av goda råd till mina yngre medarbetare när jag kan.

Jörgen Tornerot